Onko positiivinen psykologia toksista pakkopositiivisuutta? No, ei todellakaan. Se positiivinen psykologia, johon Joyllan koulutukset perustuvat, on kaukana siitä. Lue perustelumme tästä!
Miten sinä reagoit avunpyyntöihin tai mahdollisuuksiin auttaa muita. Perustuuko motivaatiosi muiden tarpeisiin vai omaan hyötyyn? Kuinka antajan ja ottajat roolit vaikuttavat työelämäämme ja henkilökohtaiseen hyvinvointiimme?
Lue lisää antajista ja ottajista sekä organisaatiopsykologian professorin Adam Grantin ajatuksista täältä.
Aikuiskoulutustuki loppuu lähiaikoina, jos maan hallituksen esitys menee läpi. Moni suorittaa Positive Psychology Practitioner™ -koulutuksemme työn ohessa, mutta osa on ottanut opintovapaata ja hakenut aikuiskoulutustukea. Jos sinulla on tällainen suunnitelmissa, toimi heti.
Lue lisää täältä.
”Joyllan Positive Psychology Practitioner™ -koulutus toi paljon hyviä työkaluja ja ymmärrystä toimintatavoista, joita voin käyttää niin itseeni kuin työssäni esihenkilönä ja toimarina”, kiittelee Dynaset Oy:n toimitusjohtaja Anni Karppinen. PPP-koulutuksen suurin oppi hänelle oli itsemyötätunnon ymmärtäminen.
Lue Anni Karppisen haastattelu tästä.
Jos haluat mukaan Positive Psychology Practitioner™ -koulutukseemme ja aiot hakea opintovapaata ja aikuiskoulutustukea, kannattaa lukea tämä blogiteksti. Uusi hallitus on kirjannut ohjelmaansa aikuiskoulutustuen lopettamisen, joten älä jää odottamaan parempia aikoja.
Lue lisää aikuiskoulutustuesta täältä.
Opettaja Tiina Eskelinen uskoo ammentavansa tulevista positiivisen psykologian opinnoista paljon konkreettista hyvää. Vapaapaikan syyskuussa alkavaan Positive Psychology Practitioner™ -koulutukseen saanut Tiina toimii Turnerin oireyhtymää sairastavien yhdistyksen puheenjohtajana.
Lue Tiinan haastattelu tästä.
”Sain Joyllan Kukoistavien tiimien johtaminen -koulutuksesta paljon ideoita tiimin johtamiseen. Koulutus auttoi omaksumaan positiivisen ja ihmisten kasvuun tähtäävän näkökulman johtamiseen. Näiden muutosten avulla myös työn tulos paranee laaja-alaisesti”, kiittelee tuotekehitysjohtaja ja tekniikan tohtori Ossi Kimmelma.
Lue lisää Kimmelman kokemuksista täältä.
Näyttelijä-laulaja Maarit Niemelä kävi Joyllan positiivisen psykologian koulutukset ja muutti elämänsä suunnan. ”Positive Psychology Practitioner™ -koulutus oli minulle alkusysäys uuteen merkityksellisempään, antoisampaan ja työn imua sisältävään elämään. Kukoistava tiimi -koulutus taas antoi valtavasti työkaluja, tutkittua tietoa ja menetelmiä työyhteisön hyvinvoinnin parantamiseen ja kukoistuksen edistämiseen esihenkilön vinkkelistä.”
Lue Maarit Niemelän haastattelu tästä.
“Itsetuntemukseni kasvoi merkittävästi tällä syväluotaavalla ja hyvää tekevällä matkalla. Ymmärsin, mitkä tekijät vaikuttavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin”, kiittelee ammattiurheilija ja huippukarateka Titta Keinänen Joyllan Positive Psychology Practitioner™ -koulutusta. Hän suosittelee positiivisen psykologian oppeja kaikille urheilijoille ja valmentajille.
Lue Titan haastattelu tästä.
”Olen käynyt monta johtajuutta tukevaa koulutusta. Vasta Joyllan taidokkaasti rakennettu Positive Psychology Practitioner™ -koulutus todella kehitti minua johtajana ja muutti radikaalisti ajattelu- ja toimintatapojani”, sanoo Tampereen ensi- ja turvakoti ry:n toiminnanjohtaja Maria Länsiö.
Lue Marian haastattelu tästä.
”Jotta tiimi voi kukoistaa, kaikkien on kuljettava samaan suuntaan. Kukoistava ja elinvoimainen tiimi on niin itsenäinen, että se esittää itse kysymyksiä ja löytää myös ratkaisuja. Kukoistavan tiimin jäsenet uskaltavat myös olla eri mieltä”, sanoo yli 20 vuotta työyhteisöjä valmentanut Harri Kankare.
Harri on yksi Joyllan uuden ”Kukoistava tiimi – positiivista psykologiaa tiimin johtamiseen” -koulutuksen valmentajista. Lue hänen ajatuksistaan täältä.
”Kun maailmassa tuntuu olevan paljon pahuutta, meidän tulee keskittyä lisäämään hyvää. Voimme itse vaikuttaa siihen, miten voimme, myös työelämässä”, sanoo Näkövammaisten liiton varainhankintajohtaja Katariina Schmidt.
Positive Psychology Practitioner™ -koulutus tarjosi hänelle teoreettisen viitekehyksen ja työkaluja missionsa eli työelämän “pehmentämisen” toteuttamiseen sekä keinoja hyvyyden tunteen lisäämiseen. Lue Katariinan haastattelu täältä.